Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

By Patriciu….sau cum să faci poze unor machete de maşini astfel încat să pară mai reale decat cele care chiar merg pe stradă!

Am un prieten (foarte bun). Îl cheamă Patriciu. Patriciu pe lângă faptul că este un minunat arhitect, soț și tată iubitor și împătimit al automobilelor mai are două pasiuni:

1. Colecționează machete de mașini (are o colecție impresionantă)
2. Este pasionat de fotografie.
Așa că Patriciu s-a gândit într-o zi să combine cele două pasiuni și așa s-a născut proiectul “By Patriciu”
Uite niște lucrări de ale lui (mai jos).

Pe el il gasesti fie pe pagina de FaceBook, fie la el pe site: bypatriciu.com

Proiectul este unul ambițios. Într-o lume a socializării virtuale în care orice posesor de DSLR își face pagină “oficială” de FaceBook cu extensia “Photography” Patriciu vine și ne arată că nu doar pozatul de nunți și de botezuri poate fi o îndeletnicire.

Abordarea artistică pe care o regăsesc în postările de pe pagina lui de FaceBook (sunt aproape zilnice aceste postări) îmi aduce un zâmbet în colțul gurii ori de câte ori îmi mai invadează news feed-ul câte o poză semnată by Patriciu.

Fac cum fac și tot ajung să scriu despre oameni talentați în ale video-ului și fotografiei. Am scris despre Ștefan Dobre – super videograful, despre Siluk – martorul recunoscător iar astăzi am scris despre Patriciu. Mai este un personaj a cărui muncă fotografică o voi sublinia într-un articol în curând. Ideea din spatele ultimei afirmații este că sunt pasionat de frumos și de talent. Acești oameni îmi încânta retina aproape zilnic, iar ceea ce este frumos și lu’ nenea de sus îi place. Nu ai cum să rămâi indiferent în fața talentului și a creativității și de aceea prefer să scriu cât pot de mult și de des despre asemenea oameni decât să scriu despre nu știu care tanti de la TV.

Îți mulțumesc Patriciu pentru că îmi încânți zilele și mă faci să visez la drumeții cu mașini de epocă.

Keep up the good work buddy!
Produse evoMAG.ro