Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Bucharest stag do aka Petrecerea de burlaci de Bucuresti

Am fost si am petrecut la cererea unui prieten din UK inainte de nunta. Petrecerea de burlaci se numeste  “Stag do” adica o petrecere in care iti rupi capul cum vrei, faci cam ce vrei, te distrezi pana ce nu mai poti si care a fost inventata si e iubita indeosebi de englezi.. 

Am  intrebat daca nu vorbea despre “Bachelor Party” si mi-a zis ca nu, ca cica moda si trendul este ca acea petrece se numeste “Stag Do” [n.r. “stag” in engleza = cerb ?]

Bun. Deci petrecere de cerbi cercopiteci la noi in capitala –  in Bucuresti. 
Care-i moda si cu ce se manaca in caz ca iti vine sa organizezi si tu una cam ca si accea la care noi am fost,

Bucharest stag do – 5 chestii de stiut despre petrecerea cerbilor:

  1. Exista firme specializate care fac organizeaza astfel de petreceri. Noi, dupa cateva cautari pe Google si cateva recomandari i-am ales pe cei de la Eventhuse. Au ghizi romani care vorbesc si romana si engleza, stiu cele mai misto locuri din Bucuresti si se vede clar ca au habar cu ce se mananca toata povestea asta.
  2. Distractia se plateste. De regula ai multe activitati din care poti alege. De la activitati de zi pana la cele de noapte. Poti inchiria o limuzina care sa te plimbe prin oras cu sau fara striperita sau poti alege sa mergi la o runda de tras cu AK47. Tu decizi, bani sa ai dar merita pana la ultimul euro.
  3. Petrecerea dureaza fix cat vrei. Noi ne-am distrat doar o zi si o noapte insa am inteles de la cei de la Eventhuse ca sunt grupuri de prin UK sau Cipru care aleg sa stea pe la noi si cateva zile (3-4 de regula).
  4. E un soi de “Last Night of Freedom“-  Adica genul de distractie pe care o faci pentru ultima data pentru ca poti. Cica exista cazuri documentate in care oamenii s-au petrecut atat de tare incat au cam reprodus scene din filme precum Hangover. 
  5. E o distractie in trend. Nu degeaba englezii ii spun “stag party” sau “stag do in Bucharest”. Practic, pe banii tai poti sa cam faci toate imbecilitatile care iti trec prin cap atat timp cat sunt legale. Poti sa te imbraci aiurea si mergi cu prietenii in club, poti merge la striptease sau sa urli la Romana la 3 dimineata…..tu alegi.

 

Stag do ca Scobby Do

Te insori si vrei sa petreci memorabil inainte de a oficializa pe veci relatia? Baga un Stag Do! Merita din plin. 
Noi acum asteptam cu interes o viitoare nunta ca sa putem reface un Stag do in Bucharest. Numai noi sitm ce am facut insa stim ca n-am distrat pe cinste asa ca acum putem spune ca “Ce se intampla in Bucuresti ramane in Bucuresti” Lol