Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Bill Clinton spune ca House of Cards e 99 la suta poveste reala.

Intr-o intrevedere dintre starul de la Hollywood Kevin Spacey si fostul presedinte al Americii Bill Clinton, acesta din urma i-a marturisit lui Kevin Spacey ca actiunea din serialul de succes “House Of Cards” este 99% reala si mult mai apropiata de fapte reale decat de fictiune.

Personal sunt un mare fan la serialului “House Of Cards”, si m-am intrebat tot timpul (precum banuiesc ca ai facut-o si tu) daca ceea ce ilustreaza serialul se intampla si in realitate. Daca toate aceste jocuri de putere ilustrate in serial sunt realitate, consider ca lumea intreaga ar trebui sa isi puna mari semne de intrebare vis-a-vis de legimitatea sistemului politic care conduce lumea.

Despre serial (in caz ca nu l-ai urmarit).
“House Of Cards” este un serial produs si difuzat de reteaua de televiziune Netflix. Actiunea lui se invarte in jurul ascensiunii politice a unui senator american, si in jurul intrigilor si jocurilor de putere in care se regaseste actorul principial.
In acelasi tip show regasim si serialul “Scandal” care desi trateaza aceelasi subiect principal (ascensiunea unui om politic) o face dintr-un unghi mai detasat de Casa Alba.
Merita urmarite ambele daca iti doresti sa intelegi mai bine contextul lumii actuale.

Surse pentru aceasta postare:
Bill Clinton spune ca House of Cards e 99 la suta poveste reala.
House of Cards
Kevin Spacey
Scandal