Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Axuri Pneumatice

….chiar nu am crezut candva ca o sa scriu despre asa ceva. Uite insa ca o fac.
Hai sa iti dezvalui misterul din spatele titlului care poate pentru tine nu face nici un sens. Axurile pneumatice sunt niste axuri care se folosesc in diverse zone ale industriei. Toata lumea are nevoie de ele si le poti gasi ca si parte componenta a unui numar destul de mare de angrenaje. Motivul pentru care scriu eu astazi despre axuri pneumatice nu are legatura stricta cu axurile in sine ci mai mult cu cine le comercializeaza si o face bine la noi in tara. Da-mi voie sa-ti prezint niste prieteni:

Echipamente Converting (Resurse Technology SRL)

Aceasta minunata firma care la noi in tara vinde foarte multe piese si componente industriale are ca propietari doi tineri. Acesti tineri (Lavinia si Costi) sunt doi oameni care au refuzat bunastarea oferita de alte tari precum Italia sau Turcia si au decis ca afacerile lor sa prospere in Romania. Nu judec daca au ales bine sau rau insa pot sa afirm ca si-au asumat un mare risc.

Axuri Pneumatice de la Echipamente Converting

Recunosc, echipa mea a dat o mare mana de ajutor la realizarea acestui minunat website care vinde atat axuri pneumatice cat si alte echipamente. Asa am avut onoarea sa-i cunosc pe cei doi si sa realizez ca mai exista sanse ca in tara asta sa se faca afaceri intr-o maniera cinstita, onesta si cu aplecare mai mult inspre client si mai putin inspre profit. E un mare plus. Mi-a dat speranta.

Am intrebat-o pe Lavinia care dintre sutele de echipmanete pe care le comercializeaza si pe care le stie pe de rost este echipamentul sau piesa pe care ar vinde-o din pasiune. Raspunsul a venit instantaneu: Axuri Pneumatice sau Axuri de Aluminiu sau Arbori Expandabili cum li se zice mai neaos…asa…

Avem nevoie de axuri pneumatice si de oameni care sa ii vanda.

Spun asta deoarece imi dau seama ca exista nise, firme, oameni care chiar pun osul la scoaterea Romaniei de acolo de unde s-a afundat. Ii salut si as vrea sa ii cunosc pe toti. Mai mult, mi-as dori sa ii pot ajuta. Cred din toata inima ca acest articol, dosit pe un blog, daca e citit de trei oameni, doi dintre ei vor crede macar cu 1% mai mult in tara lor…pentru ca: axuri pneumatice. :)