Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Arceda Clinic: Oaza de sănătate  sau locul unde ajungi când te doare și pleci ca nou.

Mă știu de ceva vreme cu oamenii de la Arceda. Sunt niște oameni tare faini care își dedică zilele încercând să-i scoată pe oamenii ca mine și ca tine din preconcepțiile medicale pe care l-am învățat orbește de-a lungul timpului.

Arceda clinic este o clinică din Ploiești care oferă mai multe tipuri de servicii. Eu am să le enumerez și am să vorbesc puțin despre acelea pe care eu le consider (cel puțin) revoluționare:
-Ozonoterapia: terapie cu Ozon. Secretul medicilor (ai citit bine: medicilor) în ceea ce privește curățarea sângelui, tratarea durerilor, refacerii. Poți citi mai pe larg despre ozonoterapie aici sau poți să dai un Google search.
-Analiză posturologica. Dacă ai impresia că ești drept s-ar putea să te înșeli. Prin această metodă cei de la Arceda (mai exact medicii de acolo) verifică cât de drept și de corectă este postura ta. Personal recomand o analiză posturologica atât părinților cât și copiilor. Pe cei mici îi poate salva efectiv de probleme care pot apărea mai târziu în viață.
-Analiză minerală tisulară. În traducere: cei de la Arceda îți iau un fir de păr, îl împachetează frumos într-un plic, îl trimit pe la ceva laboratoare foarte sofisticate de prin Italia și după ceva vreme îți arată rezultatele. Noi habar nu avem cu ce ne este infestat corpul. Cei de la Arceda pot afla. Mi se pare cel puțin revoluționară această metodă și o prefer oricând în detrimentul acelor și cozilor pe la ușile de recoltări analize a clinicilor.

Tot la Arceda mai găsești și alte produse menite să-ți facă viață mai frumoasă.

Despre minunea Car ionzier am scris aici. A trecut deja multă vreme de la apariția lui în viața mea și încă sunt la fel de încântat de produe.

La Arceda găsești și un magazin online de unde îți poți achiziționa produse (mai ales pentru doamne). Eu am să abuzez de acest magazin acum în preajma sărbătorilor.

Cam atât despre Arceda. Îți doresc să le calci cel puțin o singură dată pragul.

PS: Acesta nu a fost un articol publicitar deoarece nu scriu astfel de articole. Sunt fan Arceda și sunt fan să aduc un plus de cunoaștere în rândul celor care mă citesc.

PPS: Dacă nu ai chef să dai click pe link-urile din articol, datele lor de contact sunt:

  • Str. Gheorghe Doja nr. 183, Ploiesti, PH
  • 0344 268.176, 0722 786.646
  • contact(at)arceda.ro
    Program:
  • Luni-Vinei: 8.00-19.00
  • Sambata: 8.00-14.00