Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Aquagym Ploiesti

Aquagym Ploiesti…Sau cum sa faci sport, in apa, in timp ce te distrezi maxim!

Acum ceva vreme (sa fie vreo 3 saptamani) mi-a povestit o prietena foarte buna despre un loc in care merge ea sa piarda niste sute de calorii si cica asta este noua gaselnita in materie de sport: aquagym.
Practic, te duci frumos in costumul de baie, la un bazin cu apa calduta (ca doar e frig afara) si dai din maini si din picioare: coordonat, nu oricum.

Aquagym: Ce este si cu ce se mananca?

Ei bine, conform webiste-ului de aquagym inspre care m-a directionat prietena mea, se pare ca aceasta este o activitate prin care depui extrem de mult efort pentru a face miscare in apa. E ca si cum ai incerca sa alergi in apa pana la glezne. Exista un instructor acreditat pe numele ei Nica Maria care va avea grija ca toate miscarile pe care le faci sa fie unele controloate si corecte astfel incat sa poti obtine cat mai mult din antrenamentul aquagym.

Pe site scrie ca antrenamentul (sau distractia, depinde de unde o privesti) dureaza undeva intre 40 si 50 de minute iar in timpul balacelii poti sa pierzi chiar si 500 de calorii. Astea 500 de calorii sunt egale cu feliile de tort de care te-ai bucurat de sarbatori.

Unde gasesti aquagym in Ploiesti?

Pai, tot conform website-ului si indicatiilor date de prietena mea, cursurile (sau antrenamentele) se tin de mai multe ori pe spatamana. Pentru a putea vedea care este exact programul grupelor de aquagym este nevoie sa iei legatura cu cei de la Aquafitt.

Ce castigi daca te apuci de aquagym?

Pai ia sa vedem…..
In primul rand o sa iti plece sunculitele in tari mai calde si prin urmare o sa lasi loc sa se vada mai multa fibra si muschi.
O sa te simiti mai vioaie, mai concentrata si mai vesela.
O sedinta de aquagym iti produce starea de bine echivalenta cu cateva ore bune de mers la sala si tras de aparate.

Am vazut prin poze pe acolo pe website doar oameni zambitori cu chef de viata :-)

Astea fiind spuse, stiu ca te-am convins si ca vei dori sa iei si tu parte la mirificele cursuri.
Mie personal mi se pare foarte tare cum tot apar metode noi de a face sport, multe dintre ele inovatoare si indreptate mai mult inspre distractie decat orientate pe un final in care toata lumea are muschi. Sportul trebuie sa fie ceva distractiv si mi se pare acest nou tip de miscare ca castiga multe puncte bonus la extrem de multe capitole la care traditionalul mers la sala esueaza cu brio.

Sanatate multa! Mai multe despre chestii sanatoase poti sa citesti aici.

PS: Aici este pagina de Facebook a celor de la Aquafitt