Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Adaptarea business-ului tau HoReCa in contextul pandemiei de Covid-19

Vremurile s-au schimbat, iar nimic nu mai este la fel ca si pana acum. Anul trecut eram cu totii la terase, in cluburi sau prin fel si fel de restaurante. Acum tot ce a ramas din industria HoReCa sunt mesele restranse de acasa cu familia, si o bere bauta singur in sufragerie.

Ce inseamna toate aceste lucruri? Faptul ca traim intr-o noua era si tot ce a mai ramas de facut este sa ne adaptam.

Iata top 5 masuri pentru antreprenorii din domeniul HoReCa:

1. Website:
Totul s-a mutat in domeniul online, asa ca website-ul afacerii tale va face diferenta! Daca nu ai un website, sau ai unul vechi si demodat, cea mai buna varianta este sa il adaptezi. Pentru asta, va recomand sa apelati la o firma care va poate ajuta.
2. Livrarea la domiciliu:
Singura sansa de supravietuire a restaurantelor a ramas livrarea la domiciliu, asa ca venim in ajutorul tau cu urmatorul sfat.
Clientii tai se asteapta la o experienta cat mai placuta si care sa le satisfaca papilele gustative ca in vremurile bune. Pentru asta, aveti nevoie de o masina de sigilat caserole, pentru ca mancarea sa ajunga intr-o conditie sigura si etansa la domiciliul clientului.
3. Marketing:
Trebuie sa te faci cunoscut, asa ca o strategie cat mai buna de marketing iti poate aduce succesul. Pozitioneaza-te pe piata intr-un mod inteligent, afla cum sa iti pui in valoare brand-ul, creaza-ti o identitate si domina piata.

4. Grupurile de Facebook:
Inscrie-te in grupurile de antreprenori de pe Facebook. Acolo vei putea avea acces la oportunitati la care nici macar nu te gandisei. De la pungi personalizate pentru livrarea la domiciliu si pana la cele mai noi idei de dezvoltare a afacerii.

5. Cadouri pentru clienti:
Clientii apreciaza daca pzrimesc ceva gratuit atunci cand comanda mancare. Asa ca o cheltuiala mica iti poate aduce un profit mai mare pe viitor.
Incearca sa le creezi o experienta cat mai placuta clientilor tai. Te asigur ca vei fi surprins placut de impactul acestor lucruri asupra business-ului tau!

Arata ca iti pasa de clientii tai

In mod evident , clientii au o preocupare sporita acum in ceea ce priveste igiena

Utilizati site-ul dvs. web și conturile de socializare pentru a vorbi despre procedurile de livrare pe care le aveti în vigoare. In mod similar, comunicati masurile pe care le-ati pus in aplicare pentru a va asigura ca nu se produce nici un fel de contaminare în timpul pregatirii alimentelor, de la protocolul de ambalare a produselor cu manuși de unica folosinta, pana la modul in care primiti aprovizionarea cu alimente de la furnizori. Aratati clientilor cat de serios luati in vedere siguranta lor, in fiecare etapa al procesului de pregatire si livrare.

In marea masa de restaurante si baruri prezente la fiecare colt de strada, inovatia in materie de servicii, customer service si promovarea pe social media este un must have!
Tot mai multi oameni sunt nemultumiti de serviciile pe care le primesc de la majoritatea restaurantelor. Asa ca o revizuire a companiei tale este mai mult decat bine venita!

Daca iti doresti un business de success, iti recomandam sa te folosesti de aceste 5 masuri precizate mai sus.