Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

10 lucruri care se vor intampla de Pasti, si sunt foarte sigur de unele dintre ele…

1. Orasele se vor goli efectiv Duminica.
Nimeni nu va ma conduce, toata lumea va sta in casa, Bucurestiul va arata ca dupa Apocalipsa.

2. Biserica Ortodoxa va colecta mai multi bani.
Mizand pe faptul ca de Pasti si de Craciun tot romanul devine mai pios, tot in aceste perioade cresc subit si incasarile bisericilor…evident bani neimpozabili.

3. Se va castiga premiul cel mare la Loto.
Este deja cunoscut faptul ca “Loteria este taxa pe prostie”. In ultimii ani s-a observat un “trend”: cu prilejul evenimentelor sociale importante (sarbatori, alegeri, etc) se castiga premiul cel mare la loto.

4. Pe FaceBook vor aparea mii de poze cu urari pascale care mai de care mai ingenioase. Tony Poptamas va fi iarasi “trending”…asa ca #TonyPoptamas ftw.

5. Pentru prima data in acest an, un numar seminificativ de barbati se vor imbraca in camasa.
….ca doar “e sarbatoare”…

6. Aproape nimeni nu va mai merge “la udat”.
Obiceiul este pe an ce trece din ce in ce mai uitat, desi pe vremuri dadea ocazia tuturor pubertarilor sa se ameteasca bine in acea zi “sfanta”.

7. Nici anul acesta nimeni nu va reusi sa dea o explicatie valabila sau rezonabila pentru faptul ca vopsim oua in rosu.

8. Incasarile marilor magazine vor creste mult in aceasta perioada…pentru ca asa cum ii sta bine romanului, mai ales de sarbatori trebuie sa facem export de bani….multi, multi bani.

9. Se vor inmulti controalele de la Anaf plus Sanepid. Vor fi vizati evident comerciantii mici si foarte mici, deoarece cele doua institutii ale statului stiu foarte bine ca normele de la punctul 8 trebuie ineaparat duse la indeplinire.

10. In noaptea de inviere foarte multi romani care “au ceva cu biserica” vor participa la slujba de inviere, cuminti, cu lumanarea in mana. Tot in aceeasi noapte, dupa slujba, vor da iama in primul club pentru a se face tandari. Conform zicalei “Fii Superman 5 secunde in viata ta” asa e si la romani: “Fii credincios 3 minute, in seara de Pasti”.

Va doresc sarbatori linistite.

____________________________________________________________
Cred ca ti-ar placea si: Este nevoie URGENTA de Ajutor!
Ma gasesti la marius{@}te-ajut.ro
sau pe FaceBook